söndag 4 november 2012

Snöat in.

Jag har en tendens att snöa in på endel saker för perioder. Just nu har jag snöat in på rött te. Robioos som det oxå heter. Det innehåller ju inget koffein och jag sover bättre på nätterna nu när jag bara dricker rött te. Undras varför endel är så känsliga för koffein?
Det jag kan sakna är cola light men det funkar ju utan med:-)
För mig är det viktigt att få sova på nätterna.

2 kommentarer:

  1. Jag dricker massa rött och grönt te varje dag, men inte för att det är utan koffein. Jag får ont i magen av svart te. Koffeinet får jag i mig via Pepsi Max, som jag dricker alldeles för mycket av. Jag har försökt sluta (japp, svårt att sluta med koffeinet) många gånger, men så fort jag gör det får jag ett otroligt sötsug, så då börjar jag igen. Hellre Pepsi max än godis :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade en lång period då jag drack Pepsi Max. Sedan fick jag för mig att sluta tvärt. Då fick jag någonting som jag aldrig haft innan eller efter, Ett gigantiskt migränanfall... Jag mådde riktigt illa. Sedan trappade jag ner det och då gick det bättre. Jag håller med dig om att Pepsi Max är bättre än godis! Fast just nu så undviker jag både Pepsi Max och godis förutom mörk choklad:-) Har du tips på något gott rött te? Keepe up the good work Lena! Kram

      Radera