tisdag 23 oktober 2012

Före och efter -20 kg bilder


Den översta bilden är från sommaren 2011 och bilden under är nu i höst 2012. Från april 2012 fram till nu i oktober så har jag gått ner 21 kg och mer ska jag ner.

5 kommentarer:

  1. WOW vilken förändring! Grattis!!

    Angående frågan i min blogg: Vad har diabetiker för riktlinjer? Eftersom jag inte vet det så vet jag inte heller om Dukan passar en diabetiker. Men med Dukan så äter du företrädelsevis magra mjölkprodukter, proteiner och grönsaker. Skulle det funka?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lena:-)
      Jag ska kolla lite mer på Dukan dieten men jag tror att jag funnit en ganska bra väg att gå på. Jag äter lite av varje men mindre portioner och jag har bytt ut pasta mot bulgur tex. För att få jämnare blodsocker så behöver jag lite kolhydrater men då väljer jag kolhydrater som ger långsammare blodsockertopp. En hel vetskap:-)

      Radera
  2. Vilken fantastisk resa du har gjort Anna, jag hoppas verkligen du är stolt över dig själv.
    Varm kram <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Sara!
      Måste nog erkänna i smyg att jag är lite stolt:-) Nu återstår resten... Hur går det för dig att hålla vikten nu när du gått ner så mycket? Kram Kram

      Radera
  3. Det har gått ganska bra faktiskt, kör lite viktväktarna nu för att ta de sista 7 kg sen börjar jobbet att verkligen behålla den men det ska bara funka.
    Ha en fin dag. Kram

    SvaraRadera